Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На чемпіонаті в Дніпрі кращою службовою собакою стала Альма з Івано-Франківська

На Третьому відкритому чемпіонаті з багатоборства кінологів Національної поліції України підвели підсумки змагань і назвали переможців. Подробиці повідомили в прес-центрі чемпіонату.

В інформації говориться, що, крім кінологів НПУ, участь в чемпіонаті брали також кінологи кримінально-виконавчої та Держприкордонслужби країни. Проходив чемпіонат в Дніпрі протягом 3-х днів. Були представлені 36 собак, які демонстрували свої навички та вміння в наданні допомоги правоохоронцям в різних кінологічних дисциплінах. За підсумками змагань найкращою була визнана Альма - вихованка кінолога Івана Кавацюка з Івано-Франківська. Ненабагато від переможниці чемпіонату відстала Лінда, кінолог Володимир Власенко з Вінниці. На третьому місці - Форс, з яким працює Сергій Головко із Запоріжжя. Всім трьом вівчаркам дісталися в якості призу пристойні запаси чудового корму «Актив», який надав «Клуб 4 лапи» - офіційний партнер чемпіонату.

Відомо, що в даний час в поліції України служать 850 собак. Вони допомагають поліцейським знаходити злочинців, розшукувати вибухівку, поряд з українськими захисниками беруть участь в Операції об'єднаних сил на сході країни.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь