Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Завдяки PayPal стали можливі перекази з США в Україну за допомогою Xoom

Система електронних платежів PayPal надала можливість транскордонних переказів в США для жителів України. З 29 серпня операції відбуваються через дочірню систему Xoom. Відповідна інформація була оприлюднена на офіційній сторінці PayPal for Ukraine Initiative в соціальній мережі Фейсбук.

Вчора, 29 серпня, міжнародна електронна платіжна система розширила список країн, яким будуть доступні такі перекази (до 130 держав). Туди також увійшла і Україна. Відзначається, що поки PayPal включила можливість здійснювати транскордонні перекази українцям з США і тільки через свою "дочку" Xoom. У майбутньому перелік можливостей планують розширити.

Крім того, представники організації вказали, що система значно збільшує свою присутність в Африці і Східній Європі, у зв'язку з чим клієнти зі Сполучених штатів Америки тепер можуть відправляти гроші в більш 70% країн світу. Для цього їм необхідно лише завантажити на свої гаджети додаток Xoom або зайти на сайт дочірньої фірми.

На даний момент для української держави доступний онлайн-сервіс Cash Pickup, що дозволяє одержувачеві на території України забрати грошові перекази з банків. До слова, в список таких фінансових установ увійшли: Ощадбанк, Укргазбанк, ПриватБанк, Universal, Pravex та інші.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь