Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Двох відпочиваючих в Азовському морі віднесло від берега на кілометр

В останні дні Азовське море сильно штормить, однак такий стан справ зовсім не лякає відпочивальників, і вони продовжують купатися в акваторії. У зв'язку з цим почастішали випадки, коли туристів відносить у відкрите море. Про один такий інцидент, який стався в неділю, 2 вересня, розповіли очевидці події.

Незважаючи на те, що на календарі вересень, відпочиваючих на пляжах, розташованих на березі Бердянська і коси, менше не стало. Не лякає курортників і постійно розбурхане останнім часом море. До слова, особливо сміливі люди навіть плавають по акваторії Азовського моря на човнах, водних мотоциклах і катамаранах. Так, в Бердянській затоці на пляжі «Острів щастя» (в народі - «третій пляж») двоє відпочиваючих, які прибули з Дніпропетровської області, вирішили покататися в бурхливому морі на водному велосипеді. Курортники не помітили, як відпливли від берега на відстань 900 метрів, після чого їх почало забирати вглиб затоки.

Відзначається, що 40-річному чоловіку та 34-річній жінці знадобилася допомога рятувальників. Туристів і катамаран на моторному човні доставили назад на берег. На щастя, люди не постраждали, від медичної допомоги дніпряни відмовилися - подружня пара відбулася лише переляком.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь