Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Житель столиці України проплив на сапборді 1 000 км

Киянин Антон Бондаренко першим у нашій країні здійснив подорож зі столиці України до Одеси, скориставшись екстремальним способом.

Він самотужки проплив по Дніпру і вийшов в Чорне море на дошці для плавання - сапборді. У подорож вирушив абсолютно один, взявши з собою мінімальну кількість їжі і 430 грн. У курортну Одесу мандрівник добирався 26 днів, пройшовши через Канів і Черкаси, Кременчук і Дніпро, Запоріжжя та Нікополь, а також Херсон. Він зумів подолати всі погодні труднощі - вітер, хвилі, сонце. Особливо нелегко було, коли вітер був зустрічним або дув збоку. За словами Антона Бондаренко, доводилося долати і самого себе - втома, сумніви, бажання все кинути і повернутися додому. Що стосується грошей, які Антон Бондаренко взяв в подорож, це розмір мінімальної соціальної виплати в країні. Таким чином мандрівник хотів привернути увагу до проблем малозабезпечених громадян України.

Після прибуття в Одесу мандрівника-екстремала чекали не тільки наречена і друзі. Представник Національного реєстру рекордів України вручив йому сертифікат, що підтверджує, що перше плавання на сапборді довжиною в 1 000 км зробив саме він.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь