Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У школі під Києвом провели лекції зі статевого виховання: батьки в шоці

В одній із загальноосвітніх шкіл Броварів учням 8-х класів замість уроків української мови провели експериментальні лекції зі статевого виховання.

Як стало відомо з поста батька одного з учнів броварської школи № 4 в соціальній мережі Фейсбук, днями учням 8-х класів замість уроків української мови провели лекції зі статевого виховання. В ході таких експериментальних уроків школярам розповіли про нюанси «дорослого життя», контрацепції і самозадоволення. На думку місцевої журналістки, яка і проводила лекції, останнє - це кращий спосіб пізнати себе.

Варто зазначити, що не всі батьки розділили точку зору доповідачки. Стурбований таким станом справ батько восьмикласника написав в соцмережі, що звернувся до мера міста з проханням про припинення подібних експериментів, адже в кожній сім'ї самостійно приймають рішення, як виховувати своїх дітей, прищеплюючи різні традиції і цінності. При цьому чоловік вважає, що такі лекції тільки розбещують молодь.

Примітно, однак, і автора поста підтримали далеко не всі батьки. Багато користувачів мережі відзначили, що зараз підростаюче покоління сильно відрізняється від колишньої молоді. До слова, діти все одно отримають інформацію про цю тему, але за дорослими вибір - в якому світлі їх дітям будуть представлені базові знання статевого виховання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь