Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Аеропорти Києва працюють в штатному режимі, але не пропускають росіян без підтвердження мети візиту

Сьогодні, 28 листопада, з 09:00 на території 10 областей України вводиться воєнний стан на 30 діб. Представники «Борисполя» та інших столичних аеропортів заявили, що особливий режим не вплине на графік їх роботи.

Як стало відомо, в даний момент столичні (і розташовані в інших українських містах) аеропорти працюють у штатному режимі. У прес-службах підприємств відзначають, що щодо подальшого правового графіку перетину повітряного кордону в аеропортах будуть орієнтуватися на рішення позачергових засідань уряду. При цьому вказується, що введення воєнного стану не вплине на мобільність українців і гостей країни.

Тим часом, у вівторок, 27 листопада, близько сотні росіян не змогли потрапити на територію української держави. Прикордонники відмовили їм у пропуску в столичних аеропортах, зокрема в «Борисполі» і «Жулянах».

Так, співробітники Державної прикордонної служби не пропустили громадян РФ, які прилетіли з Мінська. До слова, в міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали 36 росіян, в «Жулянах» - 40. Варто відзначити, що у всіх випадках співробітники Держприкордонслужби діяли згідно з чинним законодавством - зазначені громадяни Росії не зуміли підтвердити мету своєї поїздки в Україну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь