Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Власниця приватної теплиці на Закарпатті вирощує гігантські лимони

Власниця приватної теплиці, розташованої в населеному пункті Виноградів Закарпатської області, вирощує екзотичні фрукти, в тому числі гігантські лимони і «солодкі огірки» - пепіно. Двері своєї теплиці Віолетта охоче відкриває для туристів, школярів і журналістів, розповідаючи їм про незвичайні для цього регіону плоди, які вона вирощує в екзотичному саду.

Господиня теплиці з радістю розповідає гостям про плодові рослини, які вона вирощує. Тут у Віолетти і мандарини, і екзотичний пепіно, і гігантський лимон, а також ананас, який, до слова, дає за своє життя тільки один плід. Однак велику цікавість у гостей теплиці викликають лимони. Городяни відзначають, що цей фрукт, вирощений в приватній теплиці, зовсім не кислий, як ті, що українці купують в магазинах. При цьому власниця екзотичного саду зазначає, що вага самого маленького лимона становить близько 400 грамів.

Примітно, за 6 років своєї діяльності підприємниця виростила 40 декоративних і 27 фруктових екзотичних кущів та дерев. Зараз садівниця збирає відомості про кокосової пальми, на асиміляцію якої у неї піде до 10 років. Однак для жінки це не проблема, а чергова мета.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь