Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У метро Києва крадуть гроші з банківських карт пасажирів

У столичному метрополітені невідомі за допомогою спеціального обладнання крадуть кошти з банківських платіжних карт пасажирів. Про це поінформував один з українських журналістів, який став жертвою нового виду шахрайства.

За словами чоловіка, йому прийшло повідомлення про зняття коштів з банківської карти в київській підземці, однак киянин в той момент не користувався послугами метро і навіть не перебував в українській столиці. Чоловік розповідає, що крім нього банківською картою ніхто не міг скористатися.

Як з'ясувалося, подібні ситуації відбуваються регулярно з багатьма киянами. Так, городяни отримують повідомлення з столичної підземки, хоча послугами метрополітену в ці дні не користуються.

По всій видимості, це новий спосіб шахрайства, до якого київська підземка не має ніякого відношення. Передбачається, що зловмисники ходять по вагонах електропоїздів або на самих станціях і за допомогою спеціального терміналу зчитують всі дані банківських карт пасажирів, перебуваючи від них на невеликій відстані. Після таких дій шахраї не тільки можуть оплачувати проїзд в метро, ​​але і використовувати кошти городян для своїх потреб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь