Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Київське «Динамо» оштрафовано за поведінку вболівальників

Футбольний клуб «Динамо» був оштрафований за неналежну поведінку вболівальників під час матчу киян проти «Олімпіакоса». Відповідні відомості оприлюднили представники УЄФА.

У повідомленні говориться, що члени комітету турніру прийняли рішення оштрафувати ФК «Динамо» за поведінку вболівальників київського клубу в ході матчу-відповіді Ліги Європи проти грецької команди «Олімпіакоса». Вказується, що під час турніру українські вболівальники використовували піротехніку, що забороняють правила УЄФА. Крім того, в списку неналежної поведінки вболівальників значиться і блокування проходів присутнім на грі і незручності гравцям (українські футбольні фанати вибігали на поле).

Варто відзначити, що в даний момент сума штрафу невідома, проте в комітеті налаштовані рішуче і заявляють, що днями буде озвучена «кругленька» сума.

Тим часом, зараз в УЄФА вирішують також питання, яким чином буде проводитися матч киян з «Челсі»: з глядачами або без уболівальників. До слова, станом на вечір вівторка, 26 лютого, на вказаний матч було продано більше 30 тисяч квитків. Швидше за все, рішення буде прийнято на користь футбольних фанатів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Київське «Динамо» оштрафовано за поведінку вболівальників

Залишити відповідь