Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мама одеських п'ятернят програла суд їх батькові

Багатодітна мама з Одеси Оксана Кобелецька, яка виховує шістьох дітей (п'ятернят і старшу доньку), не змогла домогтися в суді підвищення суми аліментів від свого колишнього чоловіка.

Суворовський районний суд Одеси відмовив у задоволенні її позову, незважаючи на те, що адвокати жінки стверджували, що діти часто хворіють і потребують постійного медичного нагляду. В даний час загальна сума аліментів становить приблизно половину прожиткового мінімуму (на кожну дитину припадає по 800 грн). Втім, навіть ці гроші колись щасливий батько не перераховує своїм дітям, посилаючись на власне погане здоров'я і необхідність постійного лікування. Сума боргу досягла вже 60 тис грн. Нагадаємо, що влітку 2016- го року в Одесі народилися унікальні п'ятернята (зачаті природним шляхом, що у світі відбувається дуже рідко) - дві дівчинки і троє хлопчиків. Сім'ї виділили квартиру, влада взяла молодших Кобелецьких під постійну опіку. Систематично допомагають і небайдужі одесити. А ось тато не витримав нового життєвого ритму, відповідальності і навантаження. Нагадавши, що він попереджав дружину, що не "потягне" стільки дітей, чоловік пішов з сім'ї буквально через кілька тижнів. Через рік подружжя розійшлося.

У суді знаходиться ще два позови багатодітної мами. Ольга Кобелецька має намір позбавити батька батьківських прав. За її твердженням, він взагалі не бере участь у вихованні дітей. Крім того, жінка хоче виписати чоловіка з 5-кімнатної квартири, подарованої містом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь