Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

20-кілограмовий кіт з Мелітополя потрапить в Книгу рекордів Гіннесса

У Мелітополі Запорізької області живе 20-кілограмовий кіт породи мейн-кун лангуст. Домашнього улюбленця на прізвисько Вальтер де Ланес мають намір внести в Книгу рекордів Гіннесса. Про це журналістам розповіли господарі незвичайного вихованця.

Як стало відомо, дана тварина крупніші, ніж звичайні мейн-куни. До слова, цю породу вивели в Німеччині, і такі коти відразу ж стали популярними, так як нагадують маленьких левенят. Незважаючи на вражаючі розміри, це нешкідливий і ласкавий звір. Господиня Вальтера де Ланеса вказує, що коту 2 роки, а ростуть тварини такої породи - до 6-ти років і живуть до 16-ти років.

На даний момент кіт важить 20 кілограмів (раніше він важив більше, проте схуд після в'язки). У Києві на виставці він був кращим за всіх і отримав найвищі титули. Перші місця дісталися Вальтеру де Ланесу і в Білорусі, зокрема він став чемпіоном породи. В цілому, в якій би виставці кіт не брав участь, він всюди стає улюбленцем публіки і суддів.

Примітно, вже зараз вихованець з Мелітополя обігнав найбільшого на планеті кота породи мейн-кун. Чинний рекордсмен живе в Австралії і важить 14 кілограмів. Господарі Вальтера готуються до реєстрації в Книзі рекордів Гіннесса.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “20-кілограмовий кіт з Мелітополя потрапить в Книгу рекордів Гіннесса

Залишити відповідь