Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Уродженка Кіровоградської області перемогла на конкурсі карнавальних костюмів у Венеції

Любов Антонюк, уродженка невеликого районного центру на Кіровоградщині, на конкурсі карнавальних костюмів, який пройшов в рамках Венеціанського карнавалу, була визнана кращою майстринею.

Українка виготовила відразу три костюми - для себе і своїх синів. Працювала над ними майже рік. Спочатку довго  вибирала, якими саме повинні бути костюми - дивилася фільми, читала книги, вивчала репродукції картин. Потім зайнялася ескізами. Саме пошиття костюмів зайняло півроку. Абсолютно все, до найдрібніших деталей, Любов Антонюк виготовила своїми руками: капелюхи, корону, біжутерію ціпки, взуття. Найбільше часу майстрині знадобилося, щоб пошити спідницю. На неї пішло 7 метрів велюру і 120 метрів золотого шнура для вишивки. Також ретельно українка підійшла до виготовлення масок. За її словами, вона переглянула безліч майстер-класів, перш ніж приступити до роботи. Терпіння і кропітка праця принесли свої результати. Любов Антонюк стала переможницею конкурсу і отримала запрошення на безкоштовну вечерю у відомому венеціанському ресторані, історія якого тягнеться з 1780-го року.

Любов Антонюк вчилася свого часу у вінницькому професійно-технічному училищі, потім - в коледжі конструювання та моделювання одягу. 15 років живе і працює в Іспанії. Але в конкурсі брала участь як громадянка нашої країни. Вручаючи їй нагороду, організатори фестивалю відзначили, що представниця України виграла на конкурсі вперше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь