Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Відповідач - сигарета: школярі організували показовий суд над шкідливою звичкою

У районному Ананьївському суді (Одеська область) пройшов незвичайний судовий розгляд. Суддями і учасниками процесу на ньому були учні місцевої школи-інтернату. В якості відповідача виступала сигарета.

Захід пройшов за всіма правилами справжнього судового розгляду. Між учнями були розподілені ролі співробітників суду - судді, секретаря, а також захисника, адвоката, свідків, лікаря, курця. Суддя Олег Желясков спостерігав за тим, щоб під час процедури дотримувалося законодавство і всі правила, передбачені для судових процесів. В результаті було аргументовано доведено величезну шкоду, яку куріння приносить організму людини, і оголошено вирок сигареті. З ініціативою провести для старшокласників таку незвичайну виховну годину виступила викладачка англійської мови школи-інтернату Олександра Машеровска. Її підтримали інші викладачі та директор навчального закладу. Співробітники і керівництво районного суду активно включилися в організацію уроку.

Зокрема, керівник судового апарату Дмитро Мудрик поділився, як йому вдається дотримуватися здорового способу життя і порадив школярам ніколи не брати в руки сигарету.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь