Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

12-річна школярка з Трускавця знайшла 150 000 грн і повернула їх власникові

Шестикласниця Андріана Дзюбайло поверталася з тренування з вільної боротьби, коли біля під'їзду свого будинку побачила сумку. У ній виявилися документи і дуже велика сума грошей.

Дівчинка подивилася документи і зрозуміла, що сумку втратив або забув сусід їх сім'ї. І сумку, і її вміст Андріана віддала господарю. Як з'ясувалося, в сумці було 150 000 грн. У сім'ї абсолютно не здивувалися шляхетному вчинку дівчинки. Бабуся Аня розповіла, що внучка не могла вчинити по-іншому, адже вона з самого раннього дитинства вчила її ніколи не брати чужого, бути доброю і уважною до людей. Андріана же свій вчинок пояснила просто: людина заробляла гроші своєю працею, як же можна було їх не повернути? За словами дівчинки, якби не було документів, вона б віднесла сумку з грошима у відділення поліції. Буквально після цієї події Андріана брала участь в змаганнях з вільної боротьби серед ДЮСШ Львівської області. Вона представляла Трускавецький дитячо-юнацький клуб «Спортовець» і стала першою серед ровесниць у вазі до 37 кг.

Крім медалі переможниці, Андріані вручили також Кубок гідності. За словами головного судді змагань Володимира Раковського, вона заслужила таку нагороду своїм шляхетним вчинком.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь