Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Стала третьою: французька авіакомпанія Aigle Azur відкрила рейс з Києва до Парижа

Французька компанія Aigle Azur анонсувала нові прямі авіарейси з української столиці в Париж. Про це представники авіаперевізника повідомили у вівторок, 19 березня.

Варто зазначити, що французька авіакомпанія стала третьою після МАУ і AirFrance, які також з'єднують Київ і Париж. У прес-службі Aigle Azur вказали, що з 18 квітня поточного 2019-го року літаки з французької столиці почнуть літати тричі на тиждень - по вівторках у вечірній час доби, а також по четвергах і суботах вдень. З Києва перельоти будуть виконувати рано вранці на наступний день після прибуття повітряних суден з Франції.

Представники авіаперевізника додали, що сполучення налагоджено між аеропортами «Орлі» і «Бориспіль». До слова, в київському - авіарейс будуть обслуговувати в терміналі F.

Примітно, зараз у зв'язку зі стартом прямих рейсів Aigle Azur розпродає квитки на вказаний маршрут за акційною ціною, зокрема на польоти в квітні, травні, червні, серпні та жовтні. Так, за квиток в обидві сторони пасажирам пропонують заплатити 163 євро (ціна вказана з урахуванням ручної поклажі, вага якої не повинен перевищувати 10 кг). До речі, звичайна ціна квитка стартує від 274 євро.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь