Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вокзальну площу в Києві реконструюють

Через три місяці на Вокзальній площі в столиці України розпочнеться масштабна реконструкція. В даний час проект, розроблений з цією метою, проходить експертизу. Подробиці повідомив глава правління компанії «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

За його словами, перед проектувальниками була поставлена ​​задача зробити площу біля Центрального вокзалу станцію «Київ-пасажирський» максимально зручною для пасажирів. Реконструкцію проведуть у два етапи. На першому етапі планується змінити пішохідний простір Вокзальній площі. Будуть істотно розширені зони тротуарів. Для громадського транспорту створять більш прийнятні умови, його рух буде оптимізовано з урахуванням потреб пасажирів. На другому етапі об'єднають в єдиний комплекс Центральний і Приміський вокзали - з інтеграцією їх в систему громадського транспорту, зокрема, швидкісного трамвая.

За словами Євгена Кравцова, проект реконструкції Вокзальної площі ще буде доопрацьовуватися фахівцями, можливо, він поповниться додатковими архітектурними рішеннями. До робіт, передбачених першим етапом реконструкції, планується приступити в липні поточного року.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь