Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Статус багатодітної матері не завадив жінці займатися гральним бізнесом

У 127 500 грн грошового штрафу обійдеться багатодітній матері з міста Городок (Львівська область) її незаконна підприємницька діяльність.

Таке рішення було прийнято Городоцьким районним судом, який розглянув справу стосовно місцевої жительки. Досудовим розслідуванням було встановлено, що в партнерстві з іншими особами жінка відкрила в Городку незаконний гральний заклад. У залі було встановлено близько 20-ти гральних автоматів. Крім частини частки в нелегальному бізнесі, мешканка містечка була адміністратором грального закладу. Незаконна діяльність почалася в 2016-му році і завершилася в березні 2017-го, коли правоохоронцями гральний бізнес був зупинений. Суд визнав громадянку винною у скоєнні злочину. Однак при винесенні рішення було враховано ряд моментів, які пом'якшили покарання. З'ясувалося, що жінка на момент відкриття кримінального провадження виховувала двох неповнолітніх дітей - 13-ти і 11-ти років. У 2018-му році у неї народилася третя дитина, і тепер обвинувачена має статус багатодітної матері. Також на її утриманні перебуває мати - жінка з інвалідністю.

З огляду на ці обставини, суд призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 7 500 неоподатковуваних мінімальних доходів, що дорівнює 127 500 грн.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь