Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українська лоукост-компанія запустила прямі рейси до Франції

Українська національна лоукост-компанія SkyUp оголосила про старт продажів авіаквитків на рейси з Києва і Харкова до Франції, зокрема в Ніццу і Париж. Відповідна інформація надійшла в четвер, 11 квітня, від відділу комунікацій авіаперевізника.

Так, з української столиці у французьку літаки лоукостера почнуть літати з 11-го липня поточного 2019-го року. Авіарейс з напрямком «Київ-Париж» буде здійснюватися 3 рази на тиждень (по неділях, вівторках і четвергах). До слова, вартість квитка за одне посадочне місце стартує від 2 240 гривень, але тільки з урахуванням ручної поклажі.

З 12-го червня 2019-го року через Київ почнуть літати літаки і в Ніццу. Виконуватися цей рейс буде двічі в тиждень: по суботах і середах. Пасажирам квиток обійдеться в 2 900 гривень і вище.

Варто відзначити, що з Харкова літаки SkyUp до Франції будуть літати поки тільки в Париж. Авіарейси за вказаним напрямом почнуть здійснювати 2 рази на тиждень - по вівторках і п'ятницях. Вартість авіаквитка з Першої столиці в місто закоханих стартує від 2 700 гривень.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь