Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українські гімнастки завоювали на етапі Кубка світу 5 нагород

Українські спортсменки на етапі Кубка світу з художньої гімнастики, який відбувся в Ташкенті, завоювали 5 медалей. Відповідна інформація надійшла в понеділок, 22 квітня, від представників Федерації художньої гімнастики України.

У повідомленні говориться, що Україну на цьому старті представляли лідер збірної Влада Нікольченко, срібна призерка Юнацької Олімпіади 2018-го року Христина Погранична а також члени національної збірної команди в групових вправах у складі Валерії Юзьвяк, Діани Міжеріцької, Анастасії Возняк, Аліни Бихно, Марії Височанської і Тетяни Довженко.

Вказується, що гімнастки протягом змагань показали на старті високі результати, і завоювали відразу 3 медалі з можливих 3 нагород. Однак, допустивши декілька помилок в багатоборстві, українки посіли в даній дисципліні тільки 3 місце. При цьому наголошується, що в фіналі дівчата блискуче виступили з 5 м'ячами, завдяки чому виграли «золото», обійшовши сильних суперників з Ізраїлю і РФ. Крім того, впевнений виступ українських спортсменок з булавами і обручами приніс їм срібну нагороду.

Уже відомо, що наступний етап Кубка світу зі спортивної гімнастики відбудеться в Баку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь