Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Полтавщині маленька дитина втопилася в кориті з водою

У населеному пункті Никонорівка (Чутівський район Полтавської області) сталася трагедія - 2-х річна дитина втопилася в кориті з водою. Подробиці події розповіли у відділі комунікацій Управління цивільного захисту Полтавської облдержадміністрації.

Тим часом в правоохоронних органах підтвердили дані відомості і додали, що інцидент стався напередодні. Про подію поліції повідомили медики, які приїхали за викликом батьків загиблого хлопчика. Так, згідно з попередніми даними силовиків, 2-х річна дитина на території домоволодіння, де вона проживала, впала в корито, наповнене водою для домашньої худоби, в результаті чого захлинулася. Вказується, що в даний момент правоохоронці з'ясовують усі обставини нещасного випадку. При цьому в поліції повідомили, що сім'я, в якій проживав малюк, є благополучною і на обліку в соціальних службах не перебувала. Загибла дитина була в сім'ї третьою.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 166 КК України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь