Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ДТП в Дніпрі: під час зіткнення трьох машин загинули три людини

Вечірньої пори на вул. Малиновського в Дніпрі сталася смертельна ДТП. Страшна аварія забрали життя трьох людей. Подробиці повідомили у відділі комунікацій Головного управління НПУ області.

В інформації говориться, що за кілька секунд до трагедії в одному напрямку по автомобільній дорозі рухалися легкові машини Кіа і Toyota. Водій, який перебував за кермом Toyota, перевищив допустиму швидкість, і легкові автомобілі зіткнулися. Від удару Кіа викинуло на смугу зустрічного руху, де в цей час їхала ще одна машина - Peugeot. Для всіх, хто знаходився в цьому легковому автомобілі, зіткнення виявилося фатальним. Загинули 55-річний водій і пасажирка - його дружина 33-х років. Їхній син, 11-річний хлопчик, з важкими травмами був доставлений в лікарню. На жаль, врятувати дитину не вдалося, він помер.

В аварії постраждав водій Кіа, у нього травма шиї. Щоб витягнути чоловіка з пошкодженого автомобіля, рятувальникам довелося застосувати спеціальний інструмент. В даний час потерпілий знаходиться в лікарні № 6 Дніпра. Водій Toyota постраждав незначно, у нього розбита губа. Чоловік також знаходиться в лікарні - під охороною правоохоронців.

Решта подробиць ДТП з'ясовуються, проводяться необхідні експертизи. Винному загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь