Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сумчанин заборгував своїм дітям 140 тисяч гривень аліментів

Сумчанин більше 3-х років не платив своїм дітям аліменти і заборгував перед ними 90 тисяч гривень. Після того як горе-батьком зайнялися державні виконавці сума боргу зросла до 140 тисяч гривень, так як чоловікові були нараховані штрафні санкції.

Як розповіли у відділі комунікацій обласного управління юстиції, місцевий житель Сум протягом 3-х років не платив своїм дітям аліменти, накопичивши борг в 90 тисяч гривень. Відносно городянина фахівці юстиції в рамках чинного законодавства застосували штрафні санкції, а саме призначили йому штраф в розмірі 50% від суми заборгованості та виконавчий збір - понад 9 тисяч гривень.

Крім того, боржника обмежили в праві виїзду за кордон, користуванні транспортними засобами і зброєю. На все рухоме і нерухоме майно чоловіка наклали арешт. Останньою мотивуючою до виплати заборгованості санкцією стало оформлення адміністративного протоколу щодо відпрацювання неплатником на суспільно-корисних роботах.

Такі «докази» державного виконавчого все-таки розворушили сумчанина, і він погасив всю суму заборгованості - 140 тисяч гривень.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь