Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Львівщині - масове отруєння гостей на весіллі

У Жовківському районі Львівської області 5 осіб було госпіталізовано до медичного закладу. Всі пацієнти напередодні відзначали весілля друзів. Про це сьогодні, 24 травня, повідомили в Головному управлінні Державної продпотребслужби Львівщини.

За словами представників відомства, в обласну інфекційну лікарню регіону протягом 19-21 травня поступили 4 людини, одна з них - дитина у віці 5 років. Батьки ще одного 2-х річного малюка відмовилися від госпіталізації. Відзначається, що зазначені пацієнти мали схожі скарги, в тому числі у них була блювота, діарея, підвищення температури тіла, а також загальне нездужання.

Як з'ясувалося, 18 травня постраждалі відзначали весілля спільних друзів, яке відбулося в населеному пункті Любеля. Фахівці встановили, що всі страви, які подавалися на заході, були приготовлені в домашніх умовах з порушенням термінів зберігання, після чого доставлені до місця проведення весілля.

На даний момент стан здоров'я 4-х хворих людей медики розцінюють як середньої тяжкості. Співробітники профільних відомств здійснюють перевірку. Пацієнтам встановлюється точний діагноз, призначено відповідні аналізи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь