Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Полтаві школярка народила близнюків

У місті Полтава 17-річна школярка народила двох дівчаток.

Як стало відомо журналістам, близнюки Аделіна і Ангеліна народилися у місцевої жительки, яка навчається в 11 класі Пальчиковського навчально-виховного комплексу, і її 19-річного чоловіка.

Варто відзначити, що перейми у дівчини почалися передчасно - на 31-му тижні. У терміновому порядку її доставили в обласний перинатальний центр, де у школярки народилися близнята вагою 1440 і 1540 грам. На даний момент новонароджених маляток тримають в інкубаторах, а харчування вводять через зонд. До слова, спочатку дівчаток годували спеціальною сумішшю, потім дітей перевели на грудне молоко.

За словами молодої матері, з чоловіком вона познайомилася в школі, і це було кохання з першого погляду. Вагітність двійнятами стала для молодої особи повною несподіванкою, проте не здивувала родичів її чоловіка, адже в роду 19-річного хлопця близнюки не рідкість.

До слова, присвячувати себе тільки вихованню близнят молода мама не має наміру. Вона заявляє, що вже в поточному 2019-му році буде поступати в Полтавську юридичну академію, так як мріє стати адвокатом. Школярку підтримують і батьки, і вчителі. До речі, останні допомагають випускниці з підготовкою до ЗНО та здачі шкільних іспитів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь