Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Одеситка під час селфі отримала удар струмом

Юна місцева мешканка Одеси під час селфі отримала удар струмом в 24 500 вольт. Про подію розповіли журналістам вчора, 13 червня, у відділі комунікацій Головного управління поліції Одеської області.

У повідомленні відомства говориться, що випускниця однієї з одеських шкіл після здачі зовнішнього незалежного тестування приїхала в гості до дідуся в населений пункт Роздільнянського району.

Прогулюючись увечері поблизу залізничних колій, дівчина вирішила забратися на вантажний поїзд і зробити там фотографію на пам'ять про успішно здані випускні іспити. Так, забравшись на дах вагона, 17-річну одеситку вдарило струмом в 24 500 вольт, після чого потерпілу відкинуло на землю. Знайомий випускниці, який став свідком того, що сталося, викликав бригаду медиків і повідомив про подію в поліцію.

У прес-службі додали, що дівчину доставили в Одеський опіковий центр, лікарі якого діагностували у пацієнтки 65% опіків шкіри. На даний момент її стан здоров'я одеські медики характеризують як важкий.

На жаль, це не перший випадок, коли в Україні підлітки отримують каліцтва і навіть гинуть заради вдалого знімка для соціальних мереж.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь