Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Донеччині зірвався запуск електронної оплати проїзду

У населеному пункті Краматорськ Донецької області був запланований запуск оплати проїзду за допомогою банківських карт, однак впровадження е-системи не відбулося з технічних причин. Про це городяни повідомили в соціальних мережах.

Про запуск безготівкової оплати проїзду в комунальному транспорті було оголошено представниками Краматорської міської ради завчасно. До запуску системи готувалися, і в міських тролейбусах встановили так звані валідатори, функція яких зчитувати з банківських карт грошову суму в розмірі вартості проїзду. Однак в призначений день довгоочікуваний запуск електронного проїзду не відбувся.

«Обіцяного 3 роки чекають. Це про запуск електронної оплати проїзду в тролейбусах і автобусах Краматорська. Оплата карткою так і не приймається. За словами кондукторів, в пристроях для безготівкової оплати (валідаторах) з'явилися якісь проблеми зі зв'язком. По-старому, розплатилися готівкою», - повідомляють в соціальних мережах люди.

Примітно, як раніше інформували в місцевій міськраді, крім нововведення у вигляді електронної оплати проїзду, в комунальному транспорті Краматорська продовжить працювати і класична оплата готівкою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь