Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Під Києвом чоловік обурився зйомками популярного шоу і відкрив стрілянину

Сьогодні, 1 липня, в населеному пункті Вишгород під час зйомок шоу «Битва екстрасенсів» один з місцевих жителів напав з вогнепальною зброєю на знімальну групу. Подробиці події розповіли представники ГУ Нацполіціі Київської області.

У ранковий час доби телеканал СТБ знімав черговий епізод зазначеної передачі в квартирі учасника. У якийсь момент одному з сусідів героя шоу не сподобалися незрозумілі ритуали екстрасенсів, а також розставлені на території багатоповерхового будинку свічки і розкидані голки.

Вказується, що розлючений молодий чоловік схопив пістолет і вибіг з нецензурними вигуками на подвір'я висотки. Надалі - городянин зробив кілька пострілів в землю. Після цього знімальна група телепередачі викликала поліцію, співробітники якої затримали дебошира.

На місці інциденту правоохоронці вилучили гільзи, пістолет і патрони. Стосовно зловмисника слідчі Вишгородського відділу поліції по даному факту порушили кримінальну виробництво згідно з частиною 1 статті 296 (хуліганство) КК України.

Примітно, у відомстві відзначили, що паралельно проводиться перевірка законності зйомки телешоу, адже мешканці багатоповерхівки запевняють, що їх ніхто не попереджав.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь