Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Від 10 євро: Ryanair розпродає авіаквитки

Відома ірландська лоукост-компанія Ryanair анонсувала розпродаж авіаквитків з великих українських міст. Дані знижки стосуються осінніх рейсів. Відповідна інформація надійшла вчора, 12 липня, від міністра інфраструктури Володимира Омеляна в соціальній мережі Facebook.

Як розповів чиновник, у вересні поточного 2019-го року всі бажаючі зможуть полетіти в ряд європейських міст за дуже низькими цінами. Вказується, що розпродаж авіаквитків проводить ірландський лоукостером Ryanair. Так, вартість квитків, наприклад, до Кракова стартує від 10 євро. За вигідною ціною громадяни зможуть придбати квитки і в Дюссельдорф і Варшаву - від 13 євро за 1 посадочне місце. Мальовничі локації Меммінгена зможуть побачити українці, полетівши у вересні на літаках ірландського бюджетного авіаперевізника в Німеччину за 15 євро.

Крім того, стартував розпродаж і на літаки, які прямують в Лондон. Незабутні пам'ятки англійської столиці відкриються українцям за 22 євро за авіаквиток.

Примітно, Омелян також додав, що дана лоукост-компанія тільки в київський аеропорт «Бориспіль» перевезла вже понад 500 тисяч пасажирів і це тільки за 10 місяців з моменту початку здійснення польотів, які стартували у вересні 2018-го року.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь