Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні аліментні борги гасять за допомогою арешту банківських рахунків

В Україні співробітники виконавчої служби борги з аліментів гасять за допомогою арешту банківських рахунків неплатників. Детально про це розповіли вчора, 15 липня, у відділі комунікацій ГУ юстиції в Сумській області.

Як розповіли представники відомства, байдужість жителя Тростянецького району по відношенню до своєї дитини змусила його випробувати фінансові санкція, передбачені пакетом законів, які ініціювало Міністерство юстиції.

Так, будучи впевненим, що колишня дружина самостійно зможе виховувати спільну дитину, батько перестав хвилюватися про добробут дочки. Накопичений борг в розмірі 12 тисяч гривень став показником рівня батьківської безвідповідальності. Знизити напругу в сімейних відносинах вдалося державним виконавцям, які наклали арешт на майно і банківські рахунки боржника, а також винесли постанови про тимчасове обмеження в ряді прав горе-батька.

Вказується, що саме фінансові важелі впливу сприяли погашенню заборгованості в повному обсязі. Заарештовані співробітниками юстиції банківські рахунки, на яких знаходилося 9 тисяч гривень, сприяли відшкодуванню несплачених аліментів. Залишок боргу, а це 3 тисячі гривень, чоловік сплатив вже самостійно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь