Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні мають намір продати всі державні банки

В Україні мають намір приватизувати всі державні банки. Резонансна заява надійшла від заступника керівника Офісу Президента України з економічних питань Олексія Гончарука сьогодні, 31 липня.

За словами чиновника, приватизація державних банківських установ сприятиме приходу на український ринок найбільших зарубіжних кредитних організацій.

«Банки повинні бути продані в першу чергу», - заявив Гончарук, після чого додав, що він має намір привести в країну як мінімуму десять великих системних банків. При цьому заступник керівника Офісу Президента з економічних питань відзначив, що Володимиром Зеленський розуміє необхідність надати Національному банку можливість, яка дозволить організації самостійно проводити незалежну грошово-кредитну політику.

Він підкреслив, що в момент, коли команда чинного президента продемонструє зміни в підході до приватизації, продажу сільськогосподарських земель, а також залучення декількох великих компаній до видобутку природних ресурсів, такі приклади дадуть чіткий сигнал українським громадянам, що правила «гри» в країні помінялися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь