Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Чернігові потонув хлопець, рятуючи дівчину

У місті Чернігів на одному з місцевих пляжів трапилася трагедія - молодий хлопець врятував свою кохану, однак сам не впорався з течією і потонув.

Як стало відомо, інцидент стався днями на території пляжу «Золотий берег». Там під час відпочинку дівчина не змогла втриматися на воді, в результаті чого почала тонути. Її коханий швидко відреагував на те, що відбувається, кинувшись на підмогу. Він врятував нещасну, проте сам не впорався з течією і виром, внаслідок чого потонув.

Городяни відзначають, що даний пляж вже давно має погану славу. До слова, в поточному 2019 році потопельників там втричі більше, ніж в минулому. Тільки за останній місяць на території «Золотого берега» потонуло 15 осіб.

Тим часом фахівці додають, що на зазначеній території дно річки неодноразово перевіряли і не знайшли великих ям. Причиною такої низки трагедій водолази вважають банальне зневажливе ставлення відпочиваючих до правил поведінки на воді і власної безпеки.

«Часто люди приходять на берег річки у стані алкогольного сп'яніння. Потім купаються і не враховують завихрення, розташоване в кінці пляжу. Відпочиваючі навіть навмисне пливуть саме туди», - коментують ситуацію рятувальники.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь