Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві біля станції метро «Дарниця» палали павільйони

Сьогодні, 7 серпня, в українській столиці сталася пригода - на ринку поблизу станції метрополітену «Дарниця» спалахнула пожежа. Подробиці інциденту оприлюднили у відділі комунікацій Головного управління ДСНС в Київській області.

Згідно з опублікованими даними, загоряння сталося на території торгових павільйонів, розташованих в Дніпровському районі столиці на вулиці Будівельників, 40. Вказується, що на момент прибуття рятувальників полум'я охопило 70 квадратних метрів, зокрема, горів дах над 4-ма павільйонами критого ринку. В подальшому пожежа розповсюдилася на площі 250 квадратних метрів.

За повідомленням прес-служби пожежних, в обідній час співробітники ДСНС продовжували ліквідацію події. Для здійснення цього було залучено 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 40 осіб з особового складу Київського гарнізону.

Відомостей про травмованих чи загиблих не надходило.

«Практично з усіх точок Дніпровського району видно великі клуби диму. Багато пожежної техніки поїхало в бік ринку. Бачила і карету швидкої біля ринку», - тим часом пишуть в соціальних мережах кияни та гості міста.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь