Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні рекордно зріс ринок авіаперевезень

З початку поточного 2019-го року українські аеропорти обслужили близько 11 мільйонів пасажирів, що на 20% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Дана інформація надійшла сьогодні, 28 серпня, від експертного видання, що займається дослідженнями в цій галузі.

Як стало відомо, ринок пасажирських авіаперевезень в Україні в першому півріччі показав рекордне зростання на 20%, досягнувши позначки майже 11 мільйонів пасажирів. До слова, цей показник зростання виявився найбільшим серед країн Центральної Європи.

За результатами досліджень експерти також відзначили, що Україна зайняла друге місце за кількістю обслужених пасажирів, поступившись Польщі (там пасажиропотік склав 22,3 мільйонів людей) і при цьому обігнавши Румунію (10,5 мільйонів осіб).

Серед українських аеропортів лідером по зростанню пасажиропотоку став Бориспіль (прийнявши близько 7 мільйонів людей). Однак даний повітряний порт зайняв 6 місце в загальному рейтингу аеропортів Центральної Європи. Варто вказати, що Бориспіль також демонструє позитивну динаміку - в червні 2019-го року на 28% більше прийнято пасажирів в порівнянні з відповідним періодом минулого року.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь