Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні заборонили популярний медичний препарат

В Україні заборонили реалізацію препарату Німесил (примітка редакції - препарат застосовується як протизапальний, знеболюючий і жарознижуючий засіб). Про це стало відомо вчора, 6 вересня, від прес-центру Держслужби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

У повідомленні говориться, що відповідне рішення було прийнято відомством на підставі виявлення зазначеного препарату з маркуванням польською мовою. Йдеться про Німесил, що випускається в гранулах для оральної суспензії (серія 92176, одноразові пакетики, 100 мг по 2 грами), виробництва Laboratori Guidotti SpA, Італія.

Вказується, що дана серія лікарського засобу маркована польською мовою і офіційно не ввозилася на територію української держави. У зв'язку з цим і було прийнято рішення про заборону цього препарату.

Примітно, через аналогічні причини в травні поточного 2019-го року фахівці Держслужби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками також заборонили поширення 2-х серій препарату Німесил, які були марковані польською мовою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “В Україні заборонили популярний медичний препарат

  1. Birdie Wyatt

    Это очень странно. Я, например, использовала данный препарат, когда делала операцию на зубах. Также, когда я делала абдоминопластику, я тоже принимала данный препарат для того, чтобы уменьшить боль. Конечно, лучше когда препарат назначает врач. Когда я консультировалась о пластической хирургии в Николаеве я спросила о том какие обезболивающие можно принимать после операции.

Залишити відповідь