Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Запоріжжі породіллі отримали оновлені бебі-бокси

У Запоріжжі новоспечені мами отримали оновлені набори малюка, які на безоплатній основі в Україні видаються породіллям з метою підтримки молодих батьків.

Як розповіли сьогодні, 11 вересня, в Запорізькому обласному перинатальному центрі, нові бебі-бокси істотно відрізняються від колишніх. Тепер до складу коробки фахівці додали красивий демісезонний комбінезон для малюка, губку для купання, гребінець для волосся і мило для прання. Також в оновлений склад набору для новонароджених додали більше дитячих шапочок, слинявчиків та одноразових підгузників. Крім того, розширився перелік предметів і для особистої гігієни новоспечених мам.

Варто відзначити, що в нових бебі-боксах подбали і про поліпшення якості тих предметів, які користуються попитом серед батьків. Так, ковдра для малюка стала теплішою та якіснішою, з 100%-ї бавовни і з гіпоалергенним наповнювачем.

Родзинкою набору став яскраво-жовтий килимок, завдання якого розвивати малюків.

«Оновлений бокс приємно здивував і порадував. Особливо важливо було побачити там демісезонний комбінезон. Насправді це прекрасно, що є ось така підтримка від держави», - діляться враженнями породіллі Запоріжжя.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь