Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українці перші в медальному заліку на Чемпіонаті світу з веслування на «Драконі»

Українська збірна очолила медальний залік за підсумками клубного Чемпіонату світу з веслування на човнах «Дракон». Про це сьогодні, 16 вересня, поінформували в прес-службі Міністерства молоді та спорту України.

У повідомленні говориться, що спортивні змагання проходили з 12 по 15 вересня в українській столиці, куди прибули команди з усього світу. Вказується, що протягом 4-х днів українським спортсменам вдалося завоювати 96 комплектів медалей, 38 з яких - золоті нагороди. Так, близько 3 500 медалей було розіграно серед представників 16 держав. До слова, найчисленніше представництво виявилося у «синьо-жовтих», а саме 15 команд з різних регіонів України.

Варто відзначити, чемпіонат проходив у 4-х вікових категоріях, зокрема була команда юніорів, дорослих спортсменів і 2 категорії майстрів (від 40-ка років і старше, від 50-ти років і старше). Веслували чоловіки і жінки в 3-х видах - в загальних човнах, порізно, а також змішані класи на човнах 2-х типів (по 10 і 20 спортсменів). Дистанції становили 200, 500 і 2 000 метрів.

Примітно, тріумфальну перемогу за Головний Кубок чемпіонату в дисципліні «на човнах двадцятки» завоював київський клуб «DBC».



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь