Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У 2020 році в аеропорту Борисполя побудують сучасну автостанцію

Про плани розвитку інфраструктури головного аеропорту України розповів його генеральний директор Павло Рябікін.
У 2020 році в столичному аеропорту «Бориспіль» планують побудувати автобусну станцію і зал очікування для пасажирів «Аероекспрес». Про це повідомляє «Національний промисловий портал» з посиланням на інтерв'ю генерального директора аеропорту Павла Рябікіна, в якому він розповів про інфраструктурні проекти, які планується реалізувати в «Борисполі» в поточному році.

«Що стосується інфраструктурних проектів на цей рік, то ми добудуємо перон. Є плани початку реконструкції вантажного терміналу. Ця необхідність давно назріла... Зробимо автовокзал і зал очікування для пасажирів залізничного пересадочного вузла», - повідомив Рябікін. Крім цього він обіцяє початок реконструкції системи заправного комплексу, але реалізація проекту затягнеться на 2,5 - 3 роки.

За словами Павла Рябікіна великою проблемою є те, що державне підприємство повинно відраховувати до державного бюджету до 90% дивідендів, тому частину інфраструктурних проектів розвитку аеропорту доведеться перенести на інші роки.

«Відкладається початок будівництва галереї терміналу «D», яке ми планували почати в лютому. Швидше за все, в цьому році почати не зможемо... Від усіх інших інвестиційних проектів, починаючи з озеленення в районі терміналу «D» доведеться відмовитися», - розповів Павло Рябікін.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь