Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В кінці березня авіакомпанія «Роза Вітрів» запустить оновлену програму внутрішніх рейсів

З Борисполя ця авіакомпанія буде літати в Одесу, Львів, Харків і Дніпро.

В авіакомпанії «Роза Вітрів» повідомили про те, що з 29 березня 2020 року будн запущена нова програма регулярних внутрішніх авіарейсів в Україні, які будуть виконуватися з введенням літнього розкладу.

Програма регулярних внутрішніх авіарейсів в Україні передбачає чотири напрямки зі столичного аеропорту Бориспіль - в Одесу, до Львова, до Харкова і Дніпра. В якості альтернативного варіанту авіакомпанія «Роза Вітрів» розглядає столичний аеропорт імені Ігоря Сікорського («Жуляни»).

На даний момент придбати квитки на заплановані внутрішні авіарейси авіакомпанії «Роза Вітрів» ще не можна - в авіакомпанії говорять, що розклад поки не опубліковано, оскільки ведуться підготовчі процеси по запуску проекту, включаючи отримання слотів в аеропортах.

В авіакомпанії повідомили, що внутрішні авіарейси будуть виконуватися на регіональних турбогвинтових літаках ATR 72-600. Такі літаки можуть перевозити 70 пасажирів. Про підписання договору лізингу на 8 літаків ATR 72-600 протягом 2020-2022 років, авіакомпанія «Роза Вітрів» повідомила в кінці 2019 року. Перші три літаки, які авіакомпанія має намір отримати для використання на внутрішніх рейсах, будуть 2016 року випуску. Використання турбогвинтових ATR 72-600 замість більш містких реактивних «Embraer 190», «Embraer 195» та «Boeing 737-800» МАУ на менш завантажених маршрутах також може поліпшити рентабельність рейсів, однак збільшить тривалість перельоту.

Аеропорт «Бориспіль» як кінцеву точку своїх авіарейсів «Роза Вітрів», швидше всього вибирає через партнерські відносини з авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України». Зараз авіакомпанія «Роза Вітрів» надає на умовах «мокрого» лізингу свої «Embraer 145» МАУ для виконання авіарейсів з Києва до Івано-Франківська і Херсона. МАУ і «Роза вітрів» також спільно експлуатують напрямок Київ-Дніпро. Виконуючи внутрішні рейси з Борисполя, «Роза Вітрів» зможе розвозити частину пасажирів МАУ, які прибули з-за кордону, в регіональні аеропорти України.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь