Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Південно-Західна залізниця домовилася з владою Київської області про спільний розвиток приміського сполучення

Планується поліпшити роботу приміських поїздів зі столиці в напрямку Фастова, Білої Церкви та Миронівки.

Сьогодні, 6 лютого 2020 року керівництво регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» і Київської обласної державної адміністрації підписали протокол про наміри щодо розвитку приміського сполучення в столичному регіоні. Від Південно-Західної залізниці його підписав керівник філії Григорій Бевз, а від Київської ОДА - її голова Олексій Чернишов. Про це повідомили в прес-службі Південно-Західної залізниці.

Згідно з цим документом, планується вдосконалити приміське залізничне сполучення між Києвом і Фастовом, Білою Церквою і Миронівкою. Крім цього керівники Південно-Західної залізниці та Київської ОДА обговорили питання компенсації залізниці збитків, які виникають через передбачене законодавством безоплатне перевезення пасажирів пільгових категорій в електричках.

Раніше Григорій Бевз та Олексій Чернишов обговорювали питання запуску приміських електропоїздів підвищеного комфорту за напрямками Київ - Фастів, Київ - Біла Церква і Київ - Миронівка. Цей проект передбачає оновлення і заміну рухомого складу приміських електричок. Старі вагони планують замінити більш сучасними з кондиціонерами, ефективним опаленням, а також м'якими сидіннями для пасажирів. Нові електрички повинні бути пристосовані для людей з інвалідністю та інших маломобільних категорій пасажирів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь