Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Івано-Франківську з завтрашнього дня повністю припиняється робота громадського транспорту

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» заявив мер міста Руслан Марцінків.
З завтрашнього дня в Івано-Франківську повністю припиняє роботу громадський транспорт. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Руслан Марцінків.

Мер пише, що він дав доручення в рамках введеного в місті карантину розробити спеціальні маршрути для перевезень медпрацівників, працівників соцзахисту, а також комунальників. «Це ті люди, які залишаються на сторожі міста і для яких необхідно створити всі умови для комфортної роботи», - зазначив Руслан Марцінків.

Саме для таких працівників будуть розроблені нові рейси з певними зупинками, причому проїзд в транспорті буде дозволений тільки в спеціальних засобах.

На думку Руслана Марцінківа, напівзаходи нічого не дадуть, тому потрібно вводити радикальні заходи, тому що, на думку чиновника, медицина не готова до епідемії.

Керівники підприємств, які повинні працювати, лікарень, повинні забезпечити доставку співробітників на роботу - так вирішив мер Івано-Франківська. Крім цього по місту планують запустити кілька машин для оповіщення городян і розвезення волонтерів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь