Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Львові протестують на коронавірус водіїв громадського транспорту

Про це в ефірі однієї з радіостанцій Львова сьогодні заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

У Львові за допомогою експрес-тестів почнуть тестувати на коронавірусну інфекцію водіїв громадського транспорту, медиків, а також соціальних працівників. Про це в ефірі однієї з радіостанцій Львова заявив міський голова Андрій Садовий.

«Ми сьогодні починаємо цими експрес-тестами тестувати наших водіїв автобусів, тролейбусів і трамваїв; тих, хто працює в нічліжці; соціальних працівників, які ходять до тих людей, які вдома. Нам важливо, щоб система працювала і ці люди, які забезпечують обслуговування, були здоровими. Звичайно, тестування повинні проходити також медичні працівники, щоб ми своєчасно могли це виявити. Тому що сьогодні кожен лікар, кожна медсестра - це наш золотий запас. Також ті люди, які обслуговують життя міста - двірники, водії та інші. Автобуси, трамваї, тролейбуси їздять. Тільки приватники сачкують, втекли», - заявив Андрій Садовий.

Як заявив градоначальник Львова, проводити тестування водіїв, соціальних працівників та медиків будуть за допомогою експрес-тестів, які придбали благодійники. Сьогодні будуть тестувати водіїв трамваїв і тролейбусів ЛКП «Львівелектротранс», а завтра - водіїв автобусів Львівського комунального АТП № 1.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь