Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Внутрішні авіарейси в Україні відновлюються вже завтра

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 3 червня дозволив відновити регулярні внутрішні авіарейси з 5 червня, а не 15 червня, як планувалося раніше, про що і йдеться в тексті самого рішення.

Як зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій, список напрямків і рейси оприлюднять пізніше. Однією з перших відреагувала авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України", яка оголосила про запуск вже з 5 червня перших внутрішніх рейсів, але в дуже обмеженому обсязі.

Для відкриття міжнародних маршрутів влада залишила попередній термін - 15 червня. Літати можна буде, природно, тільки в ті країни, які до цієї дати також відкривають після карантину свої кордони. Зараз Мінінфраструктури веде переговори з іншими країнами про відновлення польотів. "Для нас в пріоритеті - країни з розвиненим туризмом і сприятливою епідеміологічною ситуацією", - заявив міністр.

Міжнародні та внутрішні регулярні авіарейси в Україні були тимчасово припинені на період карантину з 16-18 березня. З цього часу виконувалися лише нерегулярні "евакуаційні" рейси для повернення в Україну громадян, які залишалися за її межами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь