Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На поїзди з Києва почали продавати квитки на всі місця

Українські залізниці без спеціальних анонсів з 14-15 липня відновили продаж квитків на ряд поїздів на всі місця у вагонах.
Карантинні обмеження на залізниці виражалися, в тому числі, в продажу квитків тільки на половину місць в купейних і плацкартних вагонах заради збереження соціальної дистанції між пасажирами. Це обмеження діяло на цілий ряді напрямів.

Судячи з постів у соціальних мережах та аналізу сервісу продажу квитків "Укрзалізниці", приблизно з 14-15 липня залізниця без попередніх повідомлень по офіційних каналах зв'язку відкрила продаж всіх 100% квитків на ряд популярних напрямків з Києва, в тому числі - Київ - Одеса , Київ - Харків, з Києва в міста Донбасу, Київ - Маріуполь. Також продають всі квитки з Києва в західному напрямку - на Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Тернопіль, Хмельницький та Ужгород.

Нагадаємо, частину далекого пасажирського і частину приміського залізничного сполучення відновлено з 1 червня. Всього було запущено 42 пасажирські поїзди, в тому числі "Інтерсіті», переважно в південному та східному напрямку від Києва. З 4 червня запущені деякі поїзди в західному напрямку. З 19-20 червня запущений потяг Київ - Одеса - Ізмаїл. А з перших днів липня запущені поїзди до приморських курортів.

Керівництво залізниці заявило про готовність запуску пасажирського руху в повному обсязі від початку серпня - якщо цьому сприятиме епідеміологічна обстановка.

Склади проходять дезінфекцію після кожного рейсу. Персонал і пасажири зобов'язані дотримуватися маскового режиму. Квитки продаються в касах великих вокзалів і станцій, а також через Інтернет.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь