Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лоукостер SkyUp через карантин закрив 4 маршрути з Одеси

Авіакомпанія SkyUp через карантин оголосила про скасування рейсів з Одеси в Іракліон, Єреван, Батумі і Тбілісі, які планувала обслуговувати влітку 2020 року.

«Євросоюз і країни інших регіонів продовжують дію обмежень на в'їзд українців, тому ми змушені оптимізувати заплановану раніше польотну програму. Частина напрямків повністю скасовується, оскільки вони планувалися саме на літній сезон», - пояснили в SkyUp.

Авіакомпанія скасувала з Києва, Одеси, Львова, Запоріжжя та Харкова більш ніж 20 міжнародних маршрутів.
Також SkyUp має намір перенести на 15 серпня запуск міжнародних рейсів з України, виконання яких планувалося на цілорічній основі. Йдеться про польоти в Грецію, Португалію, Італію, Іспанію, Францію, Кіпр, Чехію, Вірменію та Ізраїль.

Авіакомпанія дозволяє повернути повну вартість квитків на скасовані рейси без штрафів. Для цього необхідно сформувати заявку в особистому кабінеті на сайті SkyUp або звернутися за місцем придбання квитка.

Також пасажири можуть безкоштовно перенести дату вильоту або змінити маршрут на альтернативний. Однак при виборі даних опцій діють деякі обмеження, які можна уточнити в авіакомпанії.

Ще одна опція включає отримання промо-коду в розмірі 120% вартості квитка на скасований рейс. Його можна використовувати для бронювання нових квитків і послуг SkyUp.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь