Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вбивство в школі

Шістнадцяти річний хлопець постане перед судом цього тижня, його звинувачують у вбивстві школяра з Абердіна - Бейлі Гвінеї.


Підліток, ім'я якого приховується, через юридичні розбіжності, вступив у бійку зі своїм однолітком з Абердіна, в результаті сутички, Бейлі був смертельно поранений, все це сталося 4 місяці тому, в школі.

Минулого тижня обвинувачений вперше виступив в суді особисто, де сказав, що не визнає своєї провини і це був лише самозахист, але через кілька днів був наступний виступ, на якому хлопець погодився з пред'явленими йому звинуваченнями, зізнавшись він скоротив свій тюремний термін.

Верховний суд відмовився приймати поспішне рішення і призначив додаткове розслідування, в результаті засідання триватимуть ще декілька днів. За словами прокурора на суд прийде більше десятка свідків, які з'являться в залі судового засідання.

Шістнадцяти річного підлітка також звинувачують за двома статтями, які він заперечує, до них відносяться володіння холодною зброєю (ножем) і двома кастетами, які бачили свідки, це звинувачення не є чимось хорошим для обвинуваченого, не дивлячись на те, що зброя була помічено в його руках два роки назад в школі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь