Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Пентагон розробив план оборонної реформи

За даними видання Defence News, глава Пентагону Ештон Картер планує на протязі декількох тижнів проводити виступи, на яких будуть розкриті пропозиції щодо проведення реформи в сфері оборони. Основний акцент в проведенні реформи буде зроблений на модернізацію системи кібербезпеки і розширення державних повноважень в області збору інформації.

У 2017 фінансовому році, початком якого для США стане вересень 2016 року, Пентагон розраховує на отримання 583 млрд. доларів з бюджету країни, що на 2 млрд. перевищує фінансування за попередній період. Це офіційні дані, озвучені Обамою конгресу в лютому 2016, під час обговорення проекту бюджету.

Основна причина проведення реформи - «протидія російській агресії». Раніше вже повідомлялося, що на ці цілі Держдеп США готовий виділити в 2017 році 952 млн. доларів. На підтримку союзників в Європі і протистояння політиці РФ буде виділено 4,3 млрд. доларів.

Нагадуємо, що на початку року США представили нову військову стратегію в Європі. Документ містив 6 основних завдань в регіоні на кілька найближчих років. Головною з них стала задача по «стримуванню російської агресії». Іншими цілями в Європі були визначені боротьба З міжнародними загрозами і збереження стратегічних партнерств.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь