Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кім Чен Ин готовий нанести ядерний удар по США без вагань

Кім Чен Ин заявив про продовження зміцнення ядерної потужності своєї країни з метою стримування США. Він зазначив, що КНДР навчилася оснащенню ядерними боєзарядами балістичних ракет для ураження противника на відстані 12 00 тисяч кілометрів.

 

"Пхеньян має повноцінні ядерні сили для стримування агресивно налаштованого противника. Цей факт дозволяє не тільки протидіяти США, але і гарантувати швидкий темп розвитку нашої економіки з метою підвищення рівня життя населення" , - сказав Кім Чен Ин.

"До тих пір, поки існує ядерна загроза з боку імперіалістів США, КНДР продовжить зміцнювати свій ядерний потенціал як в якісному, так і в кількісному еквіваленті. І в разі загрози суверенітету країни ми без вагань нанесемо превентивні ядерні удари по Америці" , - заявив Кім Чен Ин.

6 січня 2016 року відбулося четверте випробування ядерної зброї КНДР, а 7 лютого був запущений супутник за допомогою ракети-носія, яку можна використовувати і для ядерного удару на відстані близько 12 тис. км. КНДР оголосила про зниження маси ядерних боєзарядів, що дозволяє тепер розміщувати їх на балістичних ракетах. Ці події помітно загострили ситуацію на Корейському півострові.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь