Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Аналітик з США порадив готуватися до війни

На думку американського аналітика, який заснував відомий центр Stratfor, в найближчому майбутньому світ здригнеться від нових воєн. Джордж Фрідман також назвав країни, яким загрожує збройний конфлікт.

Засновник найбільшого аналітичного центру вважає, що світ в найближчому майбутньому очікує якась "системна війна ", яка зламає " всю існуючу систему ". Підставою для заяви Фрідман вважає той факт, що в світовій історії поки що не було ні одного століття без великих воєн і готовий посперечатися, що XXI століття не стане винятком.

Світові війни, як пояснив Фрідман, починаються з того, що одні країни (такі як Росія, Німеччина, Китай) приходять в занепад, а на їх місце прагнуть інші, "які не досягли балансу", держави.

"Сьогодні ми з вами можемо спостерігати черговий системний зсув. Так що, будьте готові до війни "- робить висновок експерт.

Перерахував Фрідман і держави, які на його думку, можуть в недалекому майбутньому конфліктувати між собою.

Найбільш ймовірні країни, на його думку, які можуть прийти на місце втрачаючих вплив держав, - Японія, Туреччина і Польща.

Таким чином, Фрідман бере на себе сміливість передбачити конфлікти на території Східної Європи, а також на Близькому Сході та морський конфлікт між США і Японією.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь