Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В мережі з'явилася карта всіх ядерних вибухів в історії

Компанія Esri з Британії, яка спеціалізується на геоінформаційних продуктах, надала дані про всіх ядерні вибухи у світовій історії. Фахівці врахували 2624 ядерні вибухи і оформили інформацію у вигляді інтерактивної карти.

Компанія з Великобританії склала інтерактивну карту прогримівших на Землі ядерних вибухів в період з 1945 року до теперішнього часу. Користувачі, клікнувши іконку ядерного вибуху, отримають можливість побачити всю інформацію про вибух: дату, місце, потужність, тип вибуху, мету підриву і країну, що відповідала за наслідки.

Іконки розділені на три кольори, наукові (синій), бойові (червоний) та інші (жовтий) вибухи. Якщо мається додаткова інформація про вибух, яка не носить секретний характер, то довідка про неї супроводжується посиланням на сайт з відповідною інформацією.

Для створення карти автори використовували загальнодоступні джерела: блоги і "Вікіпедію». Мережеве співтовариство вже намагалося привернути увагу до глобальної проблеми ядерної зброї. У 2010 році японський художник створив анімований ролик, в якому воєдино звів 2053 ядерні вибухи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь