Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Брюсселі завершилась спецоперація, очевидці налякані пострілами

Свідком поліцейської операції, яка відбувалася в п'ятницю в брюссельському районі Скарбек став експедитор, який приїхав туди з доставкою. Про те, що відбувалося там він розповів ЗМІ.

Раніше повідомлялася, що операція пов'язана з недавніми терактами в Брюсселі. Поліцейський спецназ в комуні увірвався в житловий будинок. Свідки кажуть про вибух, що прогримів в самому початку операції, потім почулися постріли, на місці працювали служби з розмінування.

"Ми працюємо з товаришем на вантажній машині, привезли за адресою наш вантаж. Там були поліцейські, мінімум людей двадцять. Пролунали постріли - вже тоді ми дуже злякалися. Поліцейські сказали, щоб ми йшли звідси швидше. Вести машину мій товариш вже не міг - злякався, довелося мені йому допомогти", - розповів експедитор.

Пізніше ЗМІ повідомили, що поліцейська операцію в Скарбеку завершилася. Вогонь в ході затримання був відкритий правоохоронцями по підозрюваному, який відмовився виконувати накази. Його затримали, поранивши в ногу. Є непідтверджена інформація про другого затриманого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь